вівторок, 30 березня 2010 18:09

У центрі Чернівців під землю провалився тролейбус (ФОТО)

О 6.00 сьогодні службовий тролейбус у Чернівцях віз на роботу в депо 15 працівників. На вулиці Ватутіна у центрі міста, біля будівлі обласної держадміністрації, його колесо провалилося в землю. Посеред дороги утворилася яма глибиною 1 м і діаметром 2 м.

"Водій якраз об"їжджав машину, яка у цей час завантажувала сміття з контейнера. Аж раптом відчув сильний удар ззаду. Як з"ясувалось – разом із бруківкою під землю провалилось ліве колесо машини. Я працюю в депо вісім років і таке вперше", - розповів керівник служби безпеки руху Чернівецького тролейбусного управління Василь Дудан.

Аби визволити тролейбус, у місті тимчасово зупинили рух транспорту і відключили від водопостачання увесь центральний район. Тягачі МНС дістали тролейбус, а працівники ДКП "Чернівціводоканал" почали розбирати бруківку, аби дізнатись причину обвалу.

"Чому стався обвал - сказати не можу. У даному місці вода не витікала – це просто земля просіла", - сказав начальник ДКП "Чернівціводоканал" Дмитро Чикановський.

Ні люди, ні техніка внаслідок провалу не постраждали.

Це вже не перший випадок, коли у Чернівцях провалюється дорога. Минулого року на вулиці Ковальчука утворилася яма глибиною 7 м. Тоді у неї ніхто не потрапив.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Чернівців під землю провалився тролейбус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути