четвер, 11 лютого 2010 15:20

У британській школі заборонили валентинки

У британській школі заборонили валентинки

Адміністрація початкової школи Ешкомб, розташованої в місті Вестон-сьюпер-Мер графства Сомерсет, заборонила дітям посилати листівки на День святого Валентина, який відзначається 14 лютого.

Керівництво школи пояснило, що вважає неприйнятним, коли листівками з зізнаннями в коханні обмінюються діти молодше 11 років. З точки зору педагогів, слід відкласти участь у святі до того моменту, коли школярі подорослішають емоційно і здобудуть необхідні соціальні навички.

Крім того, на думку представників адміністрації і декого з батьків, у цьому віці дітям не слід думати про "дівчат" і "бойфрендів". Замість цього учні молодших класів повинні зосередитися на навчанні.

Водночас, батьки деяких учнів вважають заборону дурною. За їх словами, діти найчастіше посилають листівки друзям і родичам, і свято є невинною розвагою. Крім цього, обмін листівками допомагає отримати уявлення про те, що таке "взаємини".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У британській школі заборонили валентинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути