середа, 17 квітня 2013 12:20

У Бостоні вшановували пам'ять загиблих у вибухах, на Обаму чекають завтра
11

Фото: Фото: Reuters

Федеральне бюро розслідувань США оприлюднило деякі деталі щодо бомб, використаних під час вибухів у понеділок, зокрема фотографії залишків вибухових пристроїв. Внаслідок вибухів, які сталися на фінішній прямій Бостонського марафону, загинули троє людей, а понад 170 - зазнали поранень.

У четвер до Бостона приїде президент США Барак Обама. Кореспондент ВВС у Бостоні Пол Адамс розповідає, що у ніч проти вівторка по всьому місту вшановували жертв вибухів.

Американців закликали повідомляти силові органи, якщо вони побачать чиюсь підозрілу поведінку. Президент США Барак Обама у четвер зранку виступить на поминальній службі в Бостоні. Для цього він скасував заплановану раніше поїздку до Канзасу.

Раніше пан Обама вже засудив ці напади, назвавши їх "боягузькими".

"Це забере час..., але ми знайдемо тих, хто скривдив наших громадян, та притягнемо їх до відповідальності", - сказав Барак Обама.

Відомо, що серед загиблих був восьмирічний хлопчик, 29-річна менеджер ресторану та китайський студент Бостонського університету. Поліція США закликала американців надсилати будь-яке відео та фотографії з місця події.

Наступної неділі пройде інший міжнародний марафон - у Лондоні. Через вибухи у Бостоні британська поліція посилила заходи безпеки, а організатори заявили, що вшанують жертв вибухів у США півхвилиною тиші.

Зараз ви читаєте новину «У Бостоні вшановували пам'ять загиблих у вибухах, на Обаму чекають завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути