Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2010 11:56

У Азарова доручили невідкладно розпочати опалювальний сезон

У Азарова доручили невідкладно розпочати опалювальний сезон

Кабінет міністрів доручив невідкладно розпочати в Україні опалювальний сезон через різке похолодання.

Відповідне доручення 5 жовтня дав перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, повідомляє прес-секретар політика.

"Голові Ради міністрів Автономної республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, а також Мінжитлокомунгоспу, Мінпаливенерго, Мінрегіонбуду, Міністерству освіти та науки, Міністерству охорони здоров'я та НАК "Нафтогаз України", а також іншим керівникам центральних органів виконавчої влади доручається розпочати опалювальний сезон у житловому фонді і, в першу чергу, на об'єктах соціальної сфери - дитячих садках, школах і закладах охорони здоров'я, та забезпечити його стабільне проходження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація в понеділок, 4 жовтня, почала опалювальний сезон у навчальних і медичних установах.

Як повідомив заступник начальника головного управління житлового господарство Київміськадміністрації Олександр Голеня, в понеділок вранці почалося підключення цих об'єктів до теплозабезпечення.

Голеня зазначив, що станом на 14:00 буде перша узагальнена інформація про запуск системи та кількості підключених об'єктів.

Водночас, він не уточнив, коли почнеться підключення житлових будинків до опалення, зазначивши, що підключення всіх об'єктів має закінчитися до 15 жовтня.

Крім того, Голеня зауважив, що місто витратило на ремонт дахів та утеплення фасадів 77 млн гривень і ця робота ще триває.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Леонід Черновецький підписав розпорядження про початок опалювального сезону в столиці з 4 жовтня, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова доручили невідкладно розпочати опалювальний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути