Ексклюзиви
вівторок, 08 червня 2010 10:33

У автобусі викрадачів київської студентки знайшли волосини та сім-карти

У автобусі викрадачів київської студентки знайшли волосини та сім-карти

У справі про викрадену 28 травня біля стін будівлі КІМВ студентку Ірину Лазаренко з'явилася нова інформація, яка може допомогти оперативникам знайти зловмисників.

Про це пише "Газета по-киевски".

Видання зазначає, що залишений мікроавтобус "Опель Вівара" був знайдений минулої п'ятниці на вулиці Герцена навпроти будинку N31. Його власник з Київської області розповів, що ще 25 квітня продав машину за дорученням за 9 тис. євро двом незнайомим хлопцям. Нових власників поки розшукати не вдалося, хоча слідчі мають в своєму розпорядженні фоторобот одного з них, складений зі слів попереднього власника авто.

За всіма зовнішніми ознаками це саме той автобус, на якому відвезли студентку. Усередині салон виявився ледь не вимитий з милом - мабуть викрадачі прагнули стерти свої відбитки пальців і відбитки полонянки. Криміналістам вдалося знайти декілька волосин, які можуть належати Лазаренко. Зараз вони на експертизі.

Ще в салоні було розкидано безліч сім-карт з різними номерами. Не виключено, що ними користувалися бандити, і міліція ретельно перевіряє, кому і коли дзвонили з цих номерів. Можливо, картки кинуті спеціально, щоб пустити слідчих за помилковим слідом.

Ще до того, як вдалося знайти машину, декількома днями раніше, на початку вулиці Щусева перехожа знайшла "Айфон" Лазаренко (у ньому були фотографії викраденої та номери мобільних близьких і друзів). Джерело видання в правоохоронних органах вважає, що після викрадання дорогий апарат відразу ж викинули просто на дорогу, щоб за сигналом не вичислили, де викрадена дівчина.

В той же час батько Ірини Сергій Лазаренко заявив, що жодних новин про дочку у нього досі немає.

Нагадаємо, столична міліція порушила кримінальну справу за фактом викрадання студентки Київського інституту міжнародних відносин Лазаренко.

Зараз ви читаєте новину «У автобусі викрадачів київської студентки знайшли волосини та сім-карти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути