Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 12:56

У Австралії пітон проковтнув домашнє кошеня (ФОТО)

 
У Австралії двометровий пітон проковтнув домашнє кошеня. Тіло 8-тижневої тварини по кличці Коул було виявлене в животі у змії при рентненовському обстеженні.

Аша Макларен з міста Тіві недалеко від Дарвіна розповіла, що вчора вранці її 14-річна дочка Таара вийшла в двір погодувати кішок і зробила страшну знахідку. Пітон лежав там з роздутим животом. Поряд знаходилися ще три кошеня, а також п"ять дорослих кішок, які з цікавістю на все це дивилися.

"Зазвичай кішки відразу збігаються, але Коула не було. Вона подивилася навколо і виявила змію, а потім покликала мене. Змія була з великим животом і оскільки Коула ніде не було, стало ясно, що вона його проковтнула. Неприємно було думати, що таке відбулося у тебе у дворі", - говорить Аша Макларен.

Прибулий за викликом змієлов Гордон Кеннінг сказав, що пітони рідко нападають на кішок, але у кошеняти проти змії не було шансів. За його словами, пітон буде знаходиться у ветеринарній клініці до тих пір, поки не переварить здобич, що займе близько тижня. Після цього він буде випущений на волю, повідомляє news.com.au.

Зараз ви читаєте новину «У Австралії пітон проковтнув домашнє кошеня (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути