пʼятниця, 12 червня 2009 13:19

У Аравії згорів автобус з людьми, а в Перу впав у провалля

У Аравії згорів автобус з людьми, а в Перу впав у провалля

У Саудівській Аравії в ніч на п"ятницю в результаті зіткнення пасажирського автобуса з вантажівкою згоріли 18 пасажирів маршрутного автобуса, повідомляє газета "Ер-Ріяд".

Джерело в міністерстві охорони здоров"я повідомило газету, що пожежа в автобусі відбулася після аварії на швидкісному шосе, яке зв"язує столицю з містом Даммам. В умовах поганої видимості автобус зіткнувся з вантажівкою, запалав і повністю згорів. Вижив тільки водій вантажівки.

Серед загиблих, яких важко ідентифікувати, декілька саудівців, ланкійців, суданців та індійців, а також громадяни Пакистану, Єгипту, Бангладеш.

Велика дорожньо-транспортна подія відбулася також у п"ятницю в Перу. За даними місцевої поліції, в центральній частині країни впав у провалля пасажирський автобус. В результаті автокатастрофи щонайменше 12 чоловік загинули і 27 отримали поранення.

За даними поліції, автобус, що прямував в місто Ла Оройа, звалився в 100-метрову ущелину та розвалився на дві частини. За попередніми свідченнями пасажирів, причиною ДТП є порушення водієм транспортного засобу швидкісного режиму. Всі поранені госпіталізовані, їм надається необхідна допомога.

РІА "Новости", Forum

Зараз ви читаєте новину «У Аравії згорів автобус з людьми, а в Перу впав у провалля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути