середа, 23 січня 2008 11:09

У Японії проходить фестиваль фалосів (ФОТО)
8

У Японії є кілька просто чарівних свят, присвячених родючості. Поведінка чоловіків, солідних і дуже зайнятих на роботі в звичайні дні, не може не викликати щирого здивування На це свято вони приходять в масках, мабуть, щоб колеги не дізналися, і в дивовижних маскарадних костюмах. На святі вони демонструють всім чоловічу гідність за допомогою величезних пенісів, виготовлених з пап"є-маше.

Весело, як на оргії. Розмахуючи своїми штучними членами, вони ганяються вулицями за жінками. Іноді чоловіки навіть забігають для цієї мети в будинки, щоб налякати жінок за допомогою штучних членів (зазвичай їх роблять з дерева). Втім, японці не виходять за рамки пристойності.

Під час торжеств, присвячених родючості, натовп носить вулицями зображення фалоса в невеликих рамках. У Нагано на такому щорічному святі виставляється фалос величезних розмірів. Цей справжній пеніс-гігант важить більше двох тонн, і його носять по вулицях близько ста фізично міцних чоловіків. Свято супроводжується буйною веселістю і саке.

Кавасакі, розташований недалеко від Токіо, славиться незвичайним храмом, в якому виставлений величезний залізний фалос. Цей храм присвячений фалічному божеству, званому "Канамара-сама". У ньому можна побачити два металеві фалоси на дерев"яній платформі, - вони нагадують собою дві великі гармати.

Жінки, хворі на безпліддя, з"їжджаються в цей храм з усієї Японії в надії, що фалічне божество їм допоможе, і вони зможуть мати дітей. Серед паломників немало і батьків, бажання яких вже виконалося. У храмі особливо багатолюдно у щорічне свято, присвячене родючості. Діти лижуть льодяники на паличках у вигляді пеніса і жують банани з "головкою", зробленою з рожевого шоколаду. Навіть іграшки, якими тут торгують в дні свята, мають форму чоловічого статевого органу, повідомляє  NewsLand.

Зараз ви читаєте новину «У Японії проходить фестиваль фалосів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути