пʼятниця, 07 березня 2008 10:16

У Амстердамі відбувся забіг на каблуках (ФОТО)

В четвер, 7 березня, під девізом "Шоппінг - це спорт в Амстердамі" пройшов забіг на каблуках. 150 дівчат пробігли дистанцію завдовжки 350 метрів по одній з наймодніших вулиць міста і розіграли приз в 15 тисяч доларів США.

Згідно з правилами, каблуки повинні бути не менше 9 сантиметрів. Не дивлячись на таку довжину шпильок, бігунки відважно обганяли один одного на шляху до фінішу.

Організатори забігу прагнули створити доброзичливу атмосферу, але конкурентки жорстоко боролися між собою. "На старті дуже багато хто штовхався, було відчуття, що мене запинали ліктями", - сказала після фінішу 18-річна Фаув Стукоті, що прийшла на змагання з невеликою групою підтримки. Але уболівальники не змогли допомогти Фаув Стукоти виграти забіг.

Переможницею змагання стала 25-річна Тамара Рубен. Вигравши грошовий приз, Рубен призналася, що збирається витратити виграш на що завгодно, але тільки не на туфлі з каблуками.

Забіг на каблуках в Амстердамі проводиться тільки утретє, але вже зараз він популярний не тільки в Голландії. Схожі змагання проходили вже в Німеччині, Швеції, Польщі і в Росії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Амстердамі відбувся забіг на каблуках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути