середа, 07 липня 2010 11:16

У Ялтинському заповіднику затримали австрійських мотоциклістів (ФОТО)

У Криму затримали групу австрійських мотоциклістів, які каталися по території Ялтинського гірничо-лісового природного заповідника, повідомив прес-секретар Республіканського комітету АРК з лісового і мисливського господарства Максим Головань.

Як він нагадав, заповідник є закритою для відвідування територією, де пересування можливе лише за суворо визначеними маршрутами і стежками. Головань розповів, що любителі їзди на великих гірських мотоциклах прибули до Ялти в рамках комерційного туру, організованого австрійським заводом з виготовлення мототехніки "КТМ". При цьому кожен із учасників турне заплатив організаторам 7 тисяч євро.

За інформацією прес-секретаря, на території заповідника австрійці були помічені минулої п"ятниці. Зупинити їх удалося наступного дня. На організатора заходу (громадянина Австрії) складено адміністративний протокол про порушення природно-заповідного режиму, решта учасників турне дала письмові пояснення.

Головань додав, що організатор заходу залишиться в Криму до винесення судового вердикту. Іноземцеві загрожує або мінімальний штраф у 140 грн., або конфіскація мототранспорту.

КІА
Зараз ви читаєте новину «У Ялтинському заповіднику затримали австрійських мотоциклістів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути