четвер, 31 січня 2008 11:45

У африканській державі роблять труни у формі матки (ФОТО)

У африканській державі Гана недалеко від столиці, міста Аккра, знаходиться майстерня з виготовлення трун, яка є унікальною в світі.

PaaJoe Works виготовляє не просто труни, а труни у формі найрізноманітніших предметів: літака, лева, огірка, помідора, омара, черевика, білого "мерседеса" і пляшки з-під кока-коли.

"У нас клієнти зі всього світу. Ідея полягає в тому, що ви замовляєте труну, яка відображає те, чим людина займалася за життя", - пояснює менеджер Еммануель Доку.

"Наприклад, омар - для рибака, огірок - для продавця овочів, літак - для пілота. Нещодавно у нас замовили труну футбольної тематики для померлого 19-річного гравця", - додаючи: "Такі труни роблять тільки в Гані. Традиція ця збереглася з 1950-их років, зараз в Аккрі у нас п"ять майстерень".

На питання про найбільш незвичайний проект труни Доку без сумнівів відповів: "Це просто. У 1992 один гінеколог з Німеччини замовив труну у формі матки жінки". В підтвердження він відкрив ящик столу і вийняв маленьку картонну коробку з пластмасовою моделлю згаданого органу, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У африканській державі роблять труни у формі матки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути