Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2011 09:59

Турецька авіакомпанія продаватиме пластинки для зубів, милиці та барабани

Турецька авіакомпанія продаватиме пластинки для зубів, милиці та барабани

Авіакомпанія Turkish Airlines влаштує аукціон, в рамках якого будуть продані речі, забуті пасажирами в літаках, пише газета Hurriyet.

Різноманітні предмети, які у великій кількості залишились у бюро знахідок аеропорту Стамбула, будуть продані на аукціоні у вересні. Серед речей, забутих у літаках турецької авіакомпанії, виявилось безліч незвичайних предметів, таких як барабан, гітара в кофрі, інвалідні крісла, тростини, пластинки для зубів, милиці та навіть репродукція картини турецького живописця Османа Хамді Бея "Дресирувальник черепах".

Як повідомили представники авіакомпанії, тільки за останній рік пасажири забули в літаках більше 15 тисяч речей.

Фахівці вважають, що головною причиною забудькуватості пасажирів авіалайнерів є їх бажання скоріше покинути літак після приземлення та пройти митний і паспортний контроль. Крім того, як відзначили в бюро знахідок стамбульського аеропорту, після польотів багато пасажирів перебувають у стані стресу, що призводить до неуважності й забудькуватості.

Авіакомпанія вирішила розпродати багаж, за яким так і не прийшли його власники, тому що його зберігання в спеціальних приміщеннях аеропорту обходиться не зовсім недешево. Продаж речей буде проводитись у закритому режимі.

Зараз ви читаєте новину «Турецька авіакомпанія продаватиме пластинки для зубів, милиці та барабани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути