вівторок, 24 листопада 2015 10:47

Туреччина збила військовий літак за порушення повітряного простору

Туреччина збила військовий літак за порушення повітряного простору

Туреччина збила невідомий військовий літак, який порушив повітряний простір країни на кордоні з Сирією. Про це повідомляє CNN Turk.

Як розповіли агентству Reuters турецькі військові, літак F16S ВПС Туреччини збив чужий військовий літак, що порушив повітряний простір Туреччини.

Повідомляється, що два пілоти катапультувалися. За даними турецьких військових, неопізнаний літак за порушення повітряного простору збив винищувач F16S.

Раніше про це повідомляв і турецький телеканал Haberturk. Якій країні належав збитий літак поки не відомо. Він впав в горах на кордоні Туреччини та Сирії.

За словами джерела агентства Reuters, перш ніж збити чужий літак, турецький F16 попереджав його про порушення повітряних кордонів.

Нагадаємо, російські винищувачі, які беруть участь у бомбардуванні "Ісламської держави" в Сирії, вже порушували повітряний простір Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина збила військовий літак за порушення повітряного простору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути