четвер, 17 грудня 2009 14:48

Турчинський помер через хворобу серця

Турчинський помер через хворобу серця

Встановлена офіційна причина смерті шоумена Володимира Турчинського. Артист помер від гострої коронарної недостатності.

Гостра коронарна недостатність - один з проявів ішемічної хвороби серця. Вона обумовлена зовнішнім порушенням прохідності вінцевої артерії унаслідок її спазму, тромбозу або емболії. Це нерідко призводить до інфаркту міокарду.

Бодібілдера і теле-радіоведучого Володимира Турчинського поховають в п"ятницю, 18 грудня. Питання з кладовищем поки не вирішене, але вже відоме місце відспівування. Ним стане церква першого Пречистого Пресвятої Богородиці у Вєшняках на сході Москви. Цю новину повідомила Катерина Майорська, перший віце-президент професійної ліги силового екстриму.

Нагадаємо, що цієї середи рано вранці Турчинський в своєму заміському будинку, розташованому в Ногінську, відчув себе погано. Знепритомнів, впав. "Швидка допомога", яка приїхала через декілька хвилин, вже нічим не могла допомогти.

Останнім часом Володимир мав сильні перевантаження і знаходився в передінфарктному стані.

"З серцем як з таким проблем не було. З судинами проблеми як би були, але не кримінальні. Вийшло так, що у нього стала дуже сильно густіти кров", - відзначив мануальний терапевт і друг Володимира Турчинського Сергій Болтунов.

Він також вказав, що на самопочуття Турчинського негативно вплинули морози, нещодавній авіапереліт і зміна кліматичних поясів, що накладалося на дуже напружений графік.

"І зйомки, і проекти, і спортивні змагання, і фізичне навантаження - в залі просто він активно займався, причому з пристойною дуже вагою - ось ці всі постійні перельоти з півдня на північ. Ну і звісно, що все це не позначитися просто не могло", - відмітив він.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Турчинський помер через хворобу серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути