Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2014 02:00

Троє зниклих священиків вийшли на звʼязок

Троє зниклих священиків вийшли на звʼязок

Троє священиків УГКЦ, які, як повідомляли у прес-службі церкви, раніше сьогодні зникли у Криму, вийшли на звʼязок. За повідомленням інформаційного ресурсу УГКЦ, всі вони у безпеці.

"Щойно спілкувалися з отцем Миколою Квичем, душпастирем УГКЦ у Севастополі. Йому з допомогою своїх парафіян вдалося виїхати з Криму і зараз він перебуває на материковій Україні", – йдеться у повідомленні.

Священик спростував текст повідомлення про його силове захоплення, яке нібито надіслав сьогодні. "Біля дверей квартири, де я мешкаю, справді сьогодні було декілька невідомих осіб, які безперестанно упродовж довшого часу дзвонили у дзвінок та гримали у двері. Коли вони відійшли, ми з моїми парафіянами скористалися з цієї нагоди і я залишив приміщення. З собою зміг забрати тільки євхаристійний набір (чашу і дискос) та документи", – розповів священик.

Микола Квич зазначив, що спілкувався по телефону зі священиками Ігорем Гаврилівим і Богданом Костецьким, про зникнення яких також повідомлялося, але вони розповіли, що у безпеці, але не уточнили, де саме перебувають.

Зараз ви читаєте новину «Троє зниклих священиків вийшли на звʼязок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути