четвер, 22 жовтня 2009 18:01

Трьом недобудованим станціям метро загрожує техногенна аварія

Трьом недобудованим станціям метро загрожує техногенна аварія

Компанія "Київметробуд" побоюється виникнення техногенних аварій на 3-х недобудованих станціях метро на Куренівсько-Червоноармійській лінії від "Либідської" в бік житлового масиву Теремки.

Про це йдеться в зверненні об"єднаної профспілкової організації компанії.

"Влада (Києва) навіть не хоче усвідомлювати те, що без фінансування ніхто не гарантований від техногенних аварій на недобудованих підземних об"єктах і навколо них", - сказано в зверненні.

Компанія зауважує, що через відсутність фінансування з боку КМДА вона не може обслуговувати недобудовані станції, яким загрожують підземні плавуни й будь-які опади.

За словами керівника прес-служби "Київметробуду" Валентина Кейбіса, співробітники компанії, не одержуючи зарплати, самостійно відкачують воду з об"єктів, побоюючись їх затоплення.

У зв"язку із цим, а також із заборгованістю мерії перед компанією за виконані роботи в розмірі 217 мільйонів гривень, у випадку непоновлення мерією фінансування будівництва профспілка "Київметробуду" має намір провести акції протесту.

"Якщо в жовтні не буде відкрите фінансування, не будуть повернуті борги, ми залишаємо за собою право протестувати, оголошувати страйк і голодування", - сказано в зверненні.

Як відомо, раніше "Київметробуд" закликав владу Києва погасити борги перед нею за виконані роботи з будівництва 3-х станцій метро - "Деміївської", "Голосіївської" та "Васильківської".

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Трьом недобудованим станціям метро загрожує техногенна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути