субота, 15 грудня 2018 12:52

"Тримається молодцем" - адвокат відвідав командира катера "Нікополь"

"Тримається молодцем" - адвокат відвідав командира катера "Нікополь"
За час перебування в СІЗО "Лефортово" командира українського бронетанкового катера "Нікополь" Богдана Небилицю 4 рази переводили в різні камери. Зараз він сидить з людиною на ім'я Мухамед. Фото: Олександр Малюков

Захисник військовополонених українських моряків адвокат Еміль Курбедінов відвідав командира українського бронетанкового катера "Нікополь" Богдана Небилицю.

Про це повідомляє на спеціально створеній у Facebook сторінці "Захист військовополонених українських моряків" адвокат Микола Полозов.

"Адвокат команди захисту військовополонених українських моряків Еміль Курбедінов відвідав командира МБАК "Нікополь" Богдана Небилицю. За словами адвоката, Небилиця тримається молодцем. Виглядає бадьоро, посміхається. Разом з тим, за час перебування в СІЗО "Лефортово" його чотири рази переводили в різні камери. Зараз сидить з людиною на ім'я Мухамед. Відносини нормальні, але особливо не спілкуються", – написав Полозов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жив прямо на катері, бракувало грошей" - показали полонених українських моряків

За його словами, як і з іншими моряками, з Небилицею були проведені слідчі дії, його ознайомили з кількома постановами про призначення експертиз. Також провели допит. На ньому Небилиця заявив, що є військовополоненим.

В окупованому Сімферополі та Керчі підконтрольні Росії суди арештували 24 українських військових моряків 28 листопада. Вони потрапили в полон після бою 25 листопада за 14 миль від узбережжя Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Тримається молодцем" - адвокат відвідав командира катера "Нікополь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути