Ексклюзиви
четвер, 28 липня 2011 13:45

Транссексуал відновлює фізичну форму після 3 вагітностей

Томас Біті, перший чоловік у світі, що завагітнів, відновив свою фізичну форму всього за 12 місяців після народження третьої дитини за останні три роки. Незважаючи на свої три вагітності, чоловік продемонстрував плоский живіт з кубиками, хоча деякі розтяжки лишились і досі.

Містер Біті, який зараз проживає в Арізоні з дружиною Ненсі та їхніми трьома дітьми, привернув увагу всього світу, коли став першим чоловіком-транссексуалом, який завагітнів. Тепер він та його дружина створили повноцінну сім'ю, про яку давно мріяли.

Зараз Томас Біті знову почав приймати тестостерон, аби привести в норму власне тіло та відновити м'язи.

Пара також має трирічну дочку Сьюзен та сина на ім'я Остін, якому в вересні виповниться два роки.

Томас Біті народився жінкою Трейсі Лагондіно (Tracy Lagondino) на Гаваях 1974 року. Проте він каже, що завжди мріяв бути чоловіком.

З 20 років він почав приймати ін'єкції з тестостероном. Після цього в нього почало з'являтись волосся на обличчі, став нижчим голос і, врешті, він змінив статеві органи.

2002 року він зробив мастектомію (видалення молочних залоз) і офіційно став чоловіком. Проте він зберігав свою матку та інші статеві органи, аби пара могла мати дітей, тому що його дружина пережила гістеректомію (видалення матки).

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Вагітний чоловік" показав свою новонароджену дочку

Після більш ніж 8 років приймання тестостерону, він припинив його вживати, аби мати змогу завагітніти. Подружжя купило сперму в анонімного донора й містер Біті пройшов штучне запліднення. Проте позаматкова вагітність призвела до екстреної операції, але вже 2007 року Томас Біті завагітнів наступною дитиною - Сьюзен і сама вагітність пройшла вдало.

Невеликий розрив у часі між дітьми пояснюється тим, що в чоловіка не було повних 12 менструальних циклів і шансів завагітніти, відповідно, було менше, тому подружжя вирішило не чекати по декілька років, а народжувати дітей одразу як тільки для цього буде можливість.

На разі Томас Біті знову почав приймати тестостерон і їхня сім'я стала повноцінною.

Зараз ви читаєте новину «Транссексуал відновлює фізичну форму після 3 вагітностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути