вівторок, 25 грудня 2007 09:59

ТОП-9 красунь Голлівуду, які відсвяткували 40-ліття в 2007 році (ФОТО)
9

Журнал People демонструє, що красуні Голлівуду, яким в 2007 році виповнилося 40 років, аніскільки не комплексують з приводу свого віку і з оптимізмом дивляться в майбутнє. Вони як і раніше прекрасні, сексуальні та молоді.

Джулія Робертс

День народження: 28 жовтня

Мати трьох дітей - молодший син Генрі Деніел Модер народився в червні - Джулія Робертс є однією з найбільш високооплачуваних актрис в Голлівуді. Недивно, що зірка говорить, що у неї є все, про що вона тільки може мріяти. Отримуючи в жовтні премію Американської синематеки за внесок в кіно, Джулія сказала, що головні ролі в її життя, якими вона пишається, - це ролі дружини та матері.

Ніколь Кідман

День народження: 20 червня

Колишня дружина Тома Круза і мати двох всиновлених дітей: дівчинки Ізабелли і хлопчика Коннора, з 2006 року заміжня за музикантом Кітом Урбаном, відносини з яким переживають підйоми і падіння. Ніколь, яка стверджує, що за роки шлюбу з Крузом у неї були два викидні, зізнається, що в 40 років у неї залишилося одне заповітне бажання - народити свою дитину.

Кейт Уолш

День народження: 13 жовтня

Цей рік став вдалим для зірки серіалу "Анатомія Грей". Вона отримали власну програму, а у вересні вийшла заміж за одного з керівників кінокомпанії 20th Century Fox Алекса Янга. До того ж, в червні наступного року у них повинна народитися перша дитина.

Лорен Грем

День народження: 16 березня

Із закінченням серіалу Gilmore Girls в житті Лорен Грем почалася нова ера з переходом на великий екран в комедіях "Еван Всемогутній" і "Тому, що я так сказала". Актрису, яка раніше зустрічалася з голлівудською зіркою Меттью Перрі, також скоро можна буде побачити в картині Flash of Genius. Крім того, в 2007 році вона підписала мільйонний контракт з каналом NBC.

Памела Андерсон

День народження: 1 липня

"Мені подобається, що мені сорок. У мене було таке щасливе життя і це тільки початок", - писала Андерсон на своєму сайті в свій день народження. Цього року мати двох дітей вирішила відновити як особисте життя, так і кар"єру. Вона почала працювати в Лас-Вегасі в шоу ілюзіоніста Ханса Жмута, а 6 жовтня утретє вийшла заміж за свого давнього знайомого Ріка Саломона.

Монік

День народження: 11 грудня

Гуморист, актриса і телеведуча виховує двох хлопчиків-близнят, які народилися в 2005 році, від свого другого шлюбу. Як стверджує Монік, у них з чоловіком "відкритий шлюб": "Ми домовилися завжди бути чесними і якщо трапиться зрада, то це не обов"язково буде причиною для розставання, ми не кричатиме: "О, боже, нам треба розлучатися, тому що ти мені зрадив(ла)".

Фейт Хілл

День народження: 21 вересня

Кантрі-співачка відсвяткувала ювілей разом з чоловіком-музикантом Тімом Макгро в Греції на яхті мільярдера Онасіса в компанії 30 друзів і родичів, в тому числі і брата, якого вона побачила вперше в житті (у дитинстві Хілл була удочерена). "Я щаслива, що мені 40. Життя прекрасне", - говорить мати трьох дочок.

Джолі Фішер

День народження: 29 жовтня

Актриса цього року відсвяткувала ще один ювілей: 10-та річниця весілля з чоловіком Крістофером Дадді. На мексиканському курорті Nuevo Vallarta, де у них був медовий місяць, подружжя під Новий Рік знов дало один одному обітницю вірності. Прихильниця природних пологів, Фішер народила старшу дочку з мінімальною допомогою лікарів, а молодшу - у себе удома.

Міра Сорвіно

День народження 28 вересня

У актриси є "Оскар" за фільм "Велика афродіта", чоловік, актор Крістофер Бакус, який майже на 15 років молодше за неї, і двоє дітей від нього. Сорвіно активно виступає на підтримку "Міжнародної амністії" і "Глобального фонду дітей". Вона була однією зі знаменитостей, що закликали ООН припинити трагедію в Дарфурі. "Допомога не завжди приходить до дітей. Хочеться кричати, плакати і робити все від тебе залежне", - говорила Сорвіно в інтерв"ю CNN, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-9 красунь Голлівуду, які відсвяткували 40-ліття в 2007 році (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути