Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 14:52

ТОП-10 найвпливовіших знаменитостей (ФОТО)
10

Американське видання "The Forbes" опублікувало топ-100 найвпливовіших знаменитостей. Серед критеріїв, за якими оцінювався ступінь впливовості конкретної знаменитості, - насамперед успіхи на професійній і громадській ниві.

На першому місці рейтингу - американська ведуча і продюсер, яка своїми силами склала мільярдний статок - Опра Уінфрі.

На другому місці - видатний гольфіст Тайгер Вудз. Цього року Вудз виграв чемпіонат "Fedex", а також уклав низку успішних контрактів з відомими брендами, наприклад з "Nike".

На третій позиції - голлівудська зірка Анджеліна Джолі. Цього року Анджеліна зайнята суспільною діяльністю, а також підготовкою до народження близнят. Втім, це не перешкодило їй знятися в двох нових картинах.

Четверта позиція - співачка Бейонс. Її головне досягнення цього року - масштабний концертний тур, який встигли побачити вже близько 50 млн. чоловік. Крім того співачка підписала декілька вдалих контрактів, зокрема з "L"oreal" і "American Express".

На п"ятому місці рейтингу - футболіст Девід Бекхем. Цього року Бекхем відрізнився не тільки спортивною діяльністю, але і участю у низці яскравих рекламних кампаній, наприклад для "Giorgio Armani", "Adidas" і "Pepsi".

На шостій позиції рейтингу - голлівудський актор Джоні Депп. Цього року успіх акторові принесла прем"єра нового мюзиклу від Тіма Бартона "Sweeney Todd". За головну роль в цьому фільмі Депп отримав свій третій "Оскар".

Сьома позиція - відомий американський реп-виконавець JAY-Z. Цього року він випустив свій другий альбом " American Gangster ", а також підписав контракт на $150 млн.

Восьме місце займає рок-група "The Police", фронт-меном якої є відомий поп-виконавець Стінг. Цього року група після декількох десятиліть мовчання тріумфально повернулася на сцену.

Дев"яте місце рейтингу займає одна з найуспішніших письменниць останніх років Джоан Роулінг. Минулого року Роулінг випустила завершальну частину епопеї про Гарі Потері "Гарі Потер і Фатальні мощі". За минулий рік було продано близько 44 млн. екземплярів книги.

Замикає першу десятку топу ще один голлівудський красень Бред Пітт. Цього року Пітт приділяв не так вже багато уваги своїй кар"єрі, присвятивши себе добродійності, дітям і дружині.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найвпливовіших знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути