понеділок, 07 жовтня 2019 19:36

Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду очільники КМДА

Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду очільники КМДА
Ткаченко подав декларацію до НАЗК. Фото: Politeka

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Ткаченко, який претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації, подав декларацію в Національне агентство з питань запобігання корупції

Ткаченко зазначив, що йому належить 5% телерадіокомпанії "Студія 1+1", 25% ТОВ "Бабель", майже 17% "Квартал ТВ", майже 17% "1+1 продакшн". Інформація опублікована в публічному реєстрі.

У декларації зазначається, що Ткаченко торік заробив за основним місцем роботи на телеканалі "1+1" майже 30 мільйонів гривень, а його дружина Ганна - майже 13 млн грн.

Нардеп зберігає 300 тисяч доларів готівкою та понад 10 тисяч долар на банківських рахунках, ав дружина - 30 тис. дол. готівкою, майже 5 тисяч доларів і більше 170 тисяч гривень у банках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада дала старт закону про столицю від "слуг народу"

Також екс-гендиректор телеканалу задекларував три торгових марки: словесний знак латинськими літерами "ТКАЧЕНКО", словесний знак "НОВА СТУДІЯ" і "НОВА МОВА".

У подружжя дві квартири у Києві площею 133 і 46 кв.м. Ткаченко пересувається на Range Rover Sport 2013 року випуску, який належить "1+1", а його дружина їздить на BMW X5 2016 року випуску.

Згідно з результатами соціологічного опитування, якби вибори мера проходили в ці дні, електоральна підтримка чинного мера Києва Віталія Кличка склала б 16,1%, Андрія Пальчевського – 12,6% та Ігоря Смешка - 10,8%. За ними ідуть: Сергій Притула (8,7%), Микола Томенко (3,5%), Олександр Ткаченко (3,0%) і Борислав Береза (2,5%).

Зараз ви читаєте новину «Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду очільники КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути