вівторок, 25 серпня 2009 13:56

Тисячі киян не сплачують за комунпослуги за новими тарифами

Тисячі киян не сплачують за комунпослуги за новими тарифами
Понад 10 тисяч киян висловилися проти нових тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це повідомив один із лідерів Блоку Віталія Кличка, голова Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський.

"Кияни обурені новими тарифами на житлово-комунальні послуги. Про це свідчить різке падіння рівня проплат, який сьогодні ледве сягає 60%. А Київ завжди був лідером України у цьому питанні", - зазначив опозиційний політик.

"До моїх громадських приймалень постійно звертаються громадяни з проханням допомогти в оскарженні незаконних тарифів. Зрештою ми вдалися до практики збору підписів за їх скасування", - наголосив Дмитро Андрієвський.

За словами депутата, наступним кроком стане винесення проекту рішення про скасування нових тарифів на житлово-комунальні послуги на найближчу сесію Київради, що відбудеться 10 вересня.

"До підготовки такого проекту рішення ми плануємо залучити найширше коло громадськості. Вже запланована нарада з представниками громадських організацій та ОСББ. Впевнений, що разом ми подолаємо свавілля Черновецького та скасуємо незаконні тарифи", - наголосив Дмитро Андрієвський, передає УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Тисячі киян не сплачують за комунпослуги за новими тарифами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути