Ексклюзиви
пʼятниця, 23 квітня 2021 20:27

"Тищенка - на передову, змивати гріхи". Що думають українці про "слуг народу"

18 квітня народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував пишну вечірку з приводу дня народження його дружини. У цей час у Києві та інших регіонах все ще продовжують діяти карантинні обмеження червоної зони.

Святкування проводили на території готелю Fairmont Gold Lounge. Поліція вже проводить розслідування щодо порушення карантину.

Ще один "слуга" Євген Шевченко в Мінську зустрічався з Олександром Лукашенком. Там він сказав, що більше третини українців нібито бажають бачити Лукашенка своїм президентом.

Поки фракція розглядає рішення про виключення цих політиків, Gazeta.ua запитала у киян: чи влаштовує вас робота нардепів зі "Слуги народу"?

Автор: Лілія Мицко
  Анастасія не вважає "Слуг" політиками.
Анастасія не вважає "Слуг" політиками.

Анастасія, 21 рік:

Я не вважаю їх компетентними. Вони не політики, а шоумени. А зарплата у них набагато більша, ніж у більшості українців. Зеленський частково винен у тому, що такі люди прийшли до влади. Однак все таки це все заїжджена система. Нардепів не вміють обирати. У партію беруть тих, хто буде підтримувати корупцію.

Автор: Лілія Мицко
  Олександр каже, що кількість депутатів треба скоротити до мінімуму.
Олександр каже, що кількість депутатів треба скоротити до мінімуму.

Олександр, 42 роки:

На Зеленського була така надія, але він її не виправдав. Обличчям у бруд просто. У топку треба кинути всіх олігархів українських - тоді, можливо, щось зміниться. Тоді не буде різниці, хто прийде до влади. А зараз Зеленським і депутатами керують олігархи. "Слуг" треба скоротити.

Ольга, 80 років:

Різні є люди, але якщо ти нормальний, то будеш таким залишатися завжди. Я пропрацювала 44 роки і знаю, що одна людина ніколи нічого не вирішує. Депутати усі нас люблять, на жаль. Але якщо любите народ, то працюйте, ухвалюйте правильні рішення. Але ж ні, кожен вихваляє себе, уміють тільки кричати голосно з трибун і згадувати власні заслуги. Як можна керувати країною, коли твої діти навчаються закордоном, коли будуєш дім не в Україні, а у Франції, на Мальдівах. Однак люди кажуть, що все не так, але треба починати із себе. Бо на виборах за десятку готові матір рідну продати.

Автор: Лілія Мицко
  Єва впевнена, що нардепами мають бути тільки розумні люди. Теперішніх політиків такими не вважає.
Єва впевнена, що нардепами мають бути тільки розумні люди. Теперішніх політиків такими не вважає.

Єва, 23 роки:

Вони соромлять країну. Як можна у такий складний час влаштовувати святкування пишні, коли всі заклади громадського харчування банкрутіють через карантин. Це просто зневага. А підспівування Путінським соратникам, коли в Україні війна? Невже так мають чинити "слуги народу". Навіщо набирати в депутати бізнесменів і шоуменів, кухарів, якщо можна просто довірити країну розумним людям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний "слуга" Шевченко розповів про плани в разі вигнання з партії

Володимир, 56 років:

У мене немає слів. Це катастрофа, а не депутати. Зеленський, звичайно, винен у тому, що такі люди прийшли до влади. Він зробив помилку, коли вирішив змінити професію. Для нього політика - це космос. Як Кличку треба на рингу битися, так і йому на сцені виступати. Дилетанти нічого хорошого не можуть зробити. Нардепи "Слуги народу" не на своїх місцях, а це шкодить країні.

Не розумію, нащо їм зарплату платять. Якщо порівняти їхню роботу з будівельниками чи лікарями, то вони нічого не роблять. Там усі бізнесмени, нащо їм платити? Однак вони прийшли вже у прогнившу систему. Тищенка за його святкування у карантин треба на передову, щоб кров'ю змивати проступок. Так і з іншими - тоді буде толк.

Автор: Лілія Мицко
  Сергій вважає, що депутати не турбуються про громадян.
Сергій вважає, що депутати не турбуються про громадян.

Сергій, 40 років:

Несправедливо, що вони довели країну до жебрацтва. Бабусі, які все життя пропрацювали, зараз ходять і збирають пляшки пусті. А вони молоді, зі статками, ще й зарплату депутатську отримують. Однак корисного нічого не роблять. Обіцяли золоті гори, а в результаті тицяють на кнопки просто і позорять самі себе.

Партія не делегувала Шевченка проводити переговори з білоруським диктатором. Він просив виключити його з фракції, оскільки "вважає своє перебування там марним".

Щодо нардепа Тищенка остаточне рішення будуть ухвалювати згодом. Він точно заплатить штраф за порушення карантину.

Зараз ви читаєте новину «"Тищенка - на передову, змивати гріхи". Що думають українці про "слуг народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути