Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2008 12:36

Тіна Кароль змінила форми (ФОТО)

Тіні Кароль зимові канікули пішли на користь. Та і новини непогані принесли. Днями співачка повернулася з відпочинку на Мальдівських островах, де змінила свої форми.

Відсвяткувавши Різдво у сімейному колі, Тіна попрямувала в двотижневу подорож. Пунктом призначення були вибрані Мальдіви. Там Кароль відпочивала з друзями дитинства, які кілька років тому виїхали до Америки. Відпочивала Тіна на Кокосовому острові, де, відповідно, росте безліч кокосових пальм. А оскільки територія острова невелика - всього 800 метрів в довжину і 150 завширшки - співачка могла обійти його за півгодини.

Жила Кароль в приватному п"ятизірковому готелі закритого типу. На його території передбачені номери всього лише на 30 персон. Тіна відпочивала на окремій віллі зі своїм особистим пляжем і басейном. До речі, борт басейну рівнявся з гладдю океану, тому співачка могла спостерігати за різноколірними рибками, не випливаючи у відкритий океан.

Весь свій вільний час на острові Кароль присвятила в основному спорту і сну. "Насичений подіями минулий рік давав про себе знати. Мені хотілося одного - нічого не робити, тільки відпочивати!", - зізнається вона.

Проте співачка не упустила випадок узятися за себе: щодня для Тіни починався з походу в спортзал, де вона тренувалася на біговій доріжці і велотренажерах. "Я рада, що знову в хорошій формі", - ділиться схудла і задоволена Кароль, повідомляє Таблоid.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль змінила форми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути