Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 13:26

Тіна Кароль нарешті розповіла про своє весілля

Тіна Кароль нарешті розповіла про своє весілля
Тіна Карль дала перше інтерв"ю, у якому вона розповіла про своє весілля з продюсером Євгеном Огіром. За словами співачки, вінчання відбудеться в середині червня цього року.

Тіна Кароль підтвердила інформацію про одруження зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Про це повідомили в прес-службі співачки.

"Так, це правда. Я вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. Ми розписалися п"ять місяців тому, одразу після новорічних свят у січні цього року", - повідомила Кароль.

Поп-зірка зазначила, що приховувала цю новину бо вважає, що "стосунки двох людей - це настільки особистий простір, що навіть людині публічній найчастіше хочеться його сховати від сторонніх очей, адже щось має залишатися таємним".

"Сам розпис був досить скромним. Ми подали заяву в грудні минулого року, домовилися про швидку, закриту церемонію, на якій було присутнє дуже обмежене коло людей - це батьки, свідки, наші близькі родичі", - розповіла Тіна Кароль.

На питання, коли їхні стосунки перестали бути тільки професійними, співачка відповіла:

"...Восьмого березня о десятій годині вечора пролунав дзвінок від Євгена. Женя радісно привітав мене зі святом і поцікавився, як я відзначаю цей день. Я відповіла, що не маю з ким святкувати і нікому мене вітати, крім батька і брата. Він пожартував і сказав, щоб я збиралася і виходила на вулицю. Буквально через десять хвилин з вікна своєї квартири я побачила, як до під"їзду під"їхало синє спортивне авто, і з нього вийшов Женя. Я спустилася, а він мені вручив букет жовтих, замерзлих тюльпанів. Ми поїхали в ресторан, і це була наша перша справжня романтична вечеря..."

Тіна Кароль також розповіла про те, як Євген Огір зізнався їй у коханні і зробив пропозицію.

"...Якось раннього грудневого ранку Женя прийшов з букетом квітів і солодощами <...> Я запропонувала чаю, а він раптом відповів: "Тіно, я прийняв рішення". Я відповіла: "Стосовно чаю?" А він посміхнувся, встав на одне коліно, узяв мою руку, ніжно поцілував і запропонував мені вийти за нього заміж...", - розповіла співачка.

У січні пара розписалася, а потім відправилася в романтичну подорож на Мальдівські острови.

"У Києві ми повернулися в робочий режим, почалися концерти, зйомки, робота на студії. Також ми хочемо взяти шлюб", - додала співачка.

За її словами, шлюб запланований на середину червня цього року. Церемонія буде проходити в одному з київських Соборів. Однак цього разу захід буде у відкритому режимі.

"Список запрошених уже зараз налічує двісті чоловік, замовлений дуже красивий ресторан у центрі Києва. Ескізи шлюбної сукні ще в процесі обговорення, проте торт ми уже вибрали. Він буде семиповерховий, з різними викрутами і незвичайної форми. Ми готуємо різні сюрпризи для наших гостей, у тому числі і музичні. Будуть співати мої колеги. До речі, я збираюся і сама заспівати. Але в цей день усі пісні я присвячу лише одній людині - своєму коханому", - заявила співачка, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль нарешті розповіла про своє весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути