понеділок, 21 квітня 2008 08:55

Тіна Канделакі випала з сукні (ФОТО)

 
Груди телеведучої Тіни Канделакі вискочили з сукні на закритій вечірці, коли вона виконувала пристрасний танець з казахським підприємцем.

Тіна приїхала до Алма-Ати на церемонію підписання договору про покупку російською компанією СТС одного з місцевих телеканалів. Офіційний виступ Тіни на сцені продовжувався всього декілька хвилин. Справжнє шоу вона влаштувала на корпоративному міжсобойчику - закритій вечірці медіамагнатів.

На вечірку Тіна прийшла в обтягуючій сукні, але вона так передавила груди, що краса телеведучої виявилася відкритою для загального огляду. Проте Канделакі, нітрохи не бентежачись, фліртувала зі всіма чоловіками.

В пікантні моменти вона притримувала сукню і лише під час танцю, піднявши руки вгору, втратила контроль за своєю красою. Тканина зісковзнула вниз і відкрила поглядам присутніх її сосок. Тіна тут же поправила сукню і припинила танець, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі випала з сукні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути