Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 10:00

Тіна Канделакі потрапила в ДТП (ФОТО)

 
Увечері 25 вересня Тіна Канделакі потрапила в ДТП, пише КП.
Телезірка, що їхала на вишневій "Ауді Q7", раптом стала перелаштовуватися з середнього ряду в крайній правий. Хотіла обігнати автобус "Мерседес", що заважав їй спереду. Але не змогла. Поспішила і цей самий автобус зачепила. На "Мерседесі" залишилися вм"ятини, у "Ауді" розбилося дзеркало.

Далі, як, загалом, можна було припустити, організувався невеликий скандальчик. Обурена Тіна спробувала звалити провину на шофера автобуса. Але 31-річний Геннадій Волхович справедливо зазначив, що він-то їхав по прямій. І маневрів ризикових не здійснював. Словом, самим розібратися не вдалося, довелося викликати даїшників. Поки інспектори складали протокол, біля пом"ятих машин почалася суєта. Тіна ж була з пасажирами. Знайомі теледіви терміново почали замотувати скотчем розбите дзеркало, намагалися чомусь прикрити номери "Ауді".

Інспектори врешті-решт визнали Канделакі винуватицею ДТП, повідомили, що їй доведеться самій відновлювати дзеркало та ще й заплатити мінімальний штраф за порушення – 100 рублів (ремонт автобуса сплатить страхова компанія Канделакі).

Тільки-но формальності залагодили, теледіва прошмигнула за кермо свого авто, усадила пасажирів і поїхала собі.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі потрапила в ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути