Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 16:23

Тіна Канделакі оголила груди (ФОТО)

Минулого тижня в модному клубі "16 тонн" пройшло чергове вручення премії "Золота Горгулья" - за найважливіші досягнення в музичному світі за минулий рік. Ведучими були Вадим Галигін, колишній резидент Comedy Club, і Тіна Канделакі.

Теледіва прийшла в "Тонни" в прекрасному платтячку з піджаком в горох, яке виглядало спочатку достатньо пристойно. Але потім від рухів Тіни верх трішки сповз.

Практично всю церемонію з декольте виглядала одна з грудей, чим відволікала гостей від того, що відбувається. Неможливо було не помітити, що, як мати двох дітей, телеведуча володіє достатньо красивими грудьми, що не втратили форму.

Крім стриптизу тілесного, Канделакі іноді оголяла і душу у вельми несподіваному ракурсі. "Заберіть скоріше премію, це не фалло-імітатор, мені важко її в руках тримати, важка!" - говорила красуня черговому номінанту на "Горгулью", видаючи свої пізнання в області секс-іграшок. Або ж зачитувала SMS від чоловіка: "Галигін, тут чоловік мені написав - мовляв, якщо я йому з тобою зраджую, то ти повинен нам знижку зробити хоч би", - натякаючи на популярний магазин побутової техніки, який Вадим зараз активно рекламує, пише КП.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі оголила груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути