неділя, 27 березня 2011 16:11

Тимошенко привітала новообраного главу УГКЦ квітами

Тимошенко привітала новообраного главу УГКЦ квітами

Після інтронізації новообраного глави Української греко-католицької церкви (УГКЦ) Святослава (Шевчука) у Міжнародному виставковому центрі, що на Лівобережній організували великий фуршет.

Катерина Ющенко привітала патріарха Святослава і подарувала йому картину львівського художника, ім'я якого не змогла згадати. Це портрет митрополита Андрея Шептицього.

Дружина колишнього президента України пригадала, як вони стояли біля образа Всіх Святих Українського Народу у Львівський духовній семінарії, молилися (владика Святослав був ректором Львівської духовної семінарії Святого Духа з 2007 по 2009 роки - ред.). Катерина Ющенко зауважила, що не могла подумати тоді, що наступна їхня зустріч у Києві буде в день інтронізації на патріарха.

Привітати патріарха Святослава приїхала також Юлія Тимошенко. З собою привезла великий букет білих троянд. Лідерка партії "Батьківщина" привітала патріарха Святослава одразу після Катерини Ющенко.

Тимошенко зазначила, що домовилась про аудієнцію з патріархом Святославом після всіх організаційних заходів.

Між тим, як передає кореспондент Gazeta.ua, після привітання патріарха Тимошенко ще дуже довго фотографувалась із людьми. Вся увага оточуючих була прикута до неї. Лідерка "Батьківщини" була у кремовій сукні з мереживом. На ній не було жодних прикрас.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала новообраного главу УГКЦ квітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути