Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 18:54

Тимошенко обіцяє безперебійність транзиту газу з РФ до Європи

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, що знаходиться в Брюсселі, знову пообіцяла забезпечити безперебійність постачань газу з Росії до Європи по українській території.

"Тимошенко запевнила представників ЄС в тому, що уряд України забезпечуватиме безперебійні постачання російського газу в країни-члени ЄС по території України", - мовиться в повідомленні кабінету міністрів країни.

Між тим, ввечері 5 березня Тимошенко заявила, що Україна зможе забезпечити безперебійність транзиту російського газу до Європи тільки після задоволення власних потреб в цьому паливі, хоча ще вранці того ж дня обіцяла транзитні постачання російського газу європейським споживачам не обмежувати. Тепер український прем"єр знову гарантує збереження транзиту.

Україна минулого тижня частково вирішила проблеми "газових" відносин з Росією, після чого "Газпром" зняв 50-процентне обмеження постачань газу країні, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє безперебійність транзиту газу з РФ до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути