вівторок, 29 січня 2008 09:00

Тіматі розгромив номер у готелі на Ямайці і потрапив за ґрати (ФОТО)

 
Не встигнувши насолодитись усією красою нетрадиційного відпочинку в свінг-отелі, Тіматі втрапив у поліцію острова Ямайка. Причиною стали галасливі розборки репера зі своєю новою подружкою в свінг-отелі Hedonism.

У готелі практично немає жодних обмежень. Насолоджуйтеся свободою й робіть що заманеться, де заманеться і з ким заманеться! Приблизно під таким гаслом зустрічала зоряного гостя адміністратор готелю, що стояла біля входу в... одних стрінгах і з букетом квітів!

Тіматі прибув на Ямайку без своєї герлфренд Валентини, відомої столичної моделі.

Репер розмістився в апартаментах з величезною джакузі і величезним запасом дорогого шампанського Сrystal.

У перший же вечір відпочинку, вечеряючи з друзями в ресторані готелю, Тіматі познайомився з дівчиною. Чарівна особа прилетіла з Пітера і зупинилася в тому самому готельному комплексі. Невтомний мачо не міг не помітити блондинку з апетитними формами. Увечері того ж дня вона переїхала зі свого стандартного номера в шикарний люкс Тіматі.

Після двох днів спільного проживання між Тіматі та його новою знайомою стався бурхливий скандал.

Загоряючи на нудистському пляжі, репер почав відверто загравати з двома фотомоделями з Бразилії. Тіматі з неприхованим задоволенням натирав їхні тіла олією для загару і пригощав екзотичними коктейлями. Побачивши все те, що відбувається, пітерська діва влаштувала грандіозний скандал у апартаментах знаменитості.

Взаємні образи і нецензурна лайка лилися рікою.

Під ранок адміністрація готелю, що вже не раз отримувала скарги на галасливих російських гостей, була змушена викликати поліцію.

Вартові правопорядку прибули негайно і, не ставши розбиратися, наділи на Тіматі кайданки і відвезли в поліцейську дільницю.

Після робирання в поліції репер погодився відшкодувати нанесений готелю збиток. Адміністрація готелю Hedonism зажадала зі співака 4000 євро як компенсацію. Більше того, Тіматі також внесли до чорного списку, в якому він поповнив лави небажаних гостей для мешкання в цьому готелі, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Тіматі розгромив номер у готелі на Ямайці і потрапив за ґрати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути