четвер, 10 січня 2008 13:28

Тіло померлого старого рік лежало в порожній квартирі

Тіло самотнього немолодого австралійця майже рік лежало непомічене в порожній квартирі в одному з передмість Сіднея. Сусіди не помітили, коли 64-річний Йорг Шамб помер, і лише минулого вівторка поліція і пожежні розкрили двері в його житлі. Чоловік жив у державній однокімнатній квартирі в районі Ягуна, він був самотній, і ніког не занепокоїло його зникнення. Медики,  що оглянули його останки, констатували, що Шамб помер близько року тому. Про це ж свідчать дані банківського рахунку. "Вражаюче, – заявив детектив Ієн Прай журналістам. – Він жив у передмісті, а потім помер і ще рік цього ніхто не помітив".

Справа отримала широкий розголос, і в країні активно заговорили про те, що необхідно вживати заходи для допомоги пенсіонерам. "Як могло вийти, що людина вмирає на самоті  і ніхто про це не знає?", – звернувся в четвер по радіо до населення міністр з житлових питань штату Новий Південний Уельс Метт Браун.

Сусіди з будинку розповіли, що Шамб був тихою і доброзичливою, але замкнутою людиною. Він жив на допомогу, а квартплата автоматично списувалася з його банківського рахунку. Поліція виявила, що поштова скринька переповнена, проте раніше ніхто не надав цьому значення. Запаху тління мешканці не відчували, тож не запідозрили недоброго. Лише в понеділок один із сусідів нарешті подзвонив в поліцію, і двері в квартиру покійного зламали, повідомляє AP.

Зараз ви читаєте новину «Тіло померлого старого рік лежало в порожній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути