Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 16:49

Тести під охороною відправили до пунктів перевірки

Тести з української мови та літератури, які сьогодні заповнювали випускники шкіл, відбули до пунктів перевірки.

Перед цим тестові зошити і бланки відповідей були в присутності учнів упаковані у спеціальні сек"юр-паки, які виключають можливість несанкціонованого відкриття, повідомили в Інформаційному центрі незалежного оцінювання.

Усі заповнені документи спеціальним зв"язком надійдуть до пунктів тестування. Згідно з правилами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, роботи обов"язково мають перевірятися не в тій області, у якій були заповнені. Всього в Україні створено 28 пунктів перевірки тестових робіт, до роботи яких залучено понад 6,5 тисяч фахівців.

Усі учнівські роботи будуть відскановані, після чого більша частина перевірки буде здійснена автоматично. Кожна відповідь на відкрите запитання буде перевірятися трьома компетентними спеціалістами.

Для запобігання можливим зловживанням прізвища учасників тестування на бланках відповідей замінені на бар-коди. Отримані результати тестів будуть співставлені з прізвищами учасників безпосередньо перед виготовленням сертифікатів.

Учасники тестування з української мови та літератури довідаються про свої результати не пізніше 30 травня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тести під охороною відправили до пунктів перевірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути