понеділок, 11 вересня 2006 17:35

Тернополянин, зекономивши 2 гривні, втратив 10 мільйонів

 

Житель Тернополя зірвав джекпот, що зростав 3 місяці і досяг рекордної за всі часи позначки - 13 600 000 гривень. Про це повідомили в "Українській національній лотереї".

Найбільшим мультимільйонером в історії "СУПЕР ЛОТО" міг стати гравець з Тернополя, який зіграв у п"ятницю 8 вересня о 17.09 на поштовому відділенні за адресою вул. Слівенська, 15, якби він витратив 3 грн, замість 1 грн. Така економія обійшлася йому дуже дорого. Адже за правилами можна претендувати на всі 100% джекпоту, якщо ставити 3 грн. Ставка в 1 грн - дозволяє отримати 25% джекпоту. Тому виграш тернопільця становить лише 3 400 000 грн.

Наразі відомо, що переможець ще не звернувся до головного офісу "Української Національної Лотереї" для оформлення виграшу.

Цікавим є той факт, що за географію вигравання джекпотів Тернопіль завжди пас задніх, адже це перший випадок народження мультимільйонера саме в цій області.

До речі, це вже 44-ий джекпот за всю історію "СУПЕР ЛОТО", який міг стати рекордним. Новий джекпот вже набирає оберти та починає зростати з 10 000 000 грн.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Тернополянин, зекономивши 2 гривні, втратив 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути