субота, 20 листопада 2010 13:41

Температура в Україні опуститься до 0

Температура в Україні опуститься до 0

В неділю в західних областях і на крайньому сході України опадів не буде, проте на решті території часом очікується невеликий дощ, передає Укргідрометцентр в суботу.

В понеділок, навпаки, на більшій частині території України - без істотних опадів, лише вночі на лівобережжі, а вдень в Карпатах і на Закарпатті пройдуть невеликі дощі.

У найближчі дві доби вночі і вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-8 градусів тепла, вдень 5-10, в південних областях і на Закарпатті до 13 градусів. У Криму і в Одеській області - 11-16 градусів тепла вдень і 5-10 градусів вночі, в Карпатах вночі, а на високогір'ї в період доби - від 0 до 5 градусів вище нуля, вдень в долинах температура прогріється до +7.

У Києві в неділю часом очікується невеликий дощ, температура вночі 5-7, вдень 7-9 градусів тепла. По області вночі 3-8, вдень 5-10 градусів тепла. В понеділок - без істотних опадів, температура 4-6 градусів тепла, вдень - 7-9. По області вночі 2-7, вдень 5-10 градусів тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 21 листопада найвища температура була в 1926 і 1963 роках, коли вона піднялася до 14 градусів тепла, а найнижча - в 1993 році, коли стовпчик термометра опустився до 16 градусів нижче за нуль.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Температура в Україні опуститься до 0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути