Ексклюзиви
вівторок, 02 березня 2010 13:22

Тележурналісти показали, як помирав Майкл Джексон (ФОТО)
5

Американські тележурналісти провели власне розслідування смерті Майкла Джексона. У телепрограмі на каналі VH-1 вони в подробицях реконструювали події, що мали місце 25 червня 2009 року.

Для створення 30-хвилинного відеоролику журналісти використали думки акторів, журналістів і свідків, щоб відновити реальний ланцюг подій. Крім того, у фільмі показані зйомки папараці та запис виклику в службу 911.

Для фахівців став несподіваним спосіб, яким лікар співака, Конрад Мюррей, сподівався реанімувати артиста, у якого зупинилося серце. Замість того, аби зробити прямий масаж серця, він закачував в легені Джексону повітря, вставивши в рот грушу.

Найбільше враження на глядачів справила сцена, в якій двійник Майкла Джексона лежить на столі патологоанатома, прикритий тільки рушником.

Даний фільм може стати черговим доказом проти Конрада Мюррея, якого звинувачують в неумисному вбивстві. Як стало відомо з розслідування, лікар уколов співакові смертельну дозу препарату пропофол, який може використовуватися тільки під контролем реаніматолога. Сам Мюррей своєї провини досі не визнав.

РИА "Новости", The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Тележурналісти показали, як помирав Майкл Джексон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути