Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2010 09:41

Лікар Майкла Джексона виправдовується в суді

Лікар Майкла Джексона виправдовується в суді

Лікар Майкл Мюррей представ перед судом в Лос-Анджелесі за звинуваченням у неумисному вбивстві поп-зірки Майкла Джексона. Він відмовився визнати свою провину під час судового засідання, на якому були присутні родичі співака - його батьки Джо і Кетрін, а також брати і сестри,повідомляє Tvn24.

Коли Мюррей йшов до будівлі суду з натовпу лунали вигуки "Вбивця!".

Батько Джексона заявив репортерам, що його сім"я "прагне справедливості", в той час, як сестра суперзірки Лато повідомила Fox News, що "Мюррей повинен понести відповідальність за умисне вбивство ".

Слухання в понеділок тривало недовго. Суддя зобов"язав Мюррея внести заставу у розмірі $75 тисяч за можливість залишатися на волі під час судового процесу. Прокурор зі свого боку вимагав $300 тисяч.

До виплати застави, Мюррей залишатиметься під вартою. Суддя повідомив, що після виплати застави він матиме можливість вільно пересуватися по всій країні, але не зможе покинути Сполучені Штати. Він також повинен буде здати паспорт.

Лікаря вивели із зали суду в супроводі поліцейських, однак без наручників.

Відповідно до обвинувального акту, причиною смерті Майкла Джексона 25 червня 2009 року став сильний анестетик пропофол і два заспокійливих засоби, які дав йому особистий лікар Мюррей.

Сам лікар стверджує, що дав ліки Джексону за його проханням, тому що співак страждав від безсоння. Якщо Мюррея визнають винним в неумисному вбивстві, йому загрожуватиме до чотирьох років позбавлення волі.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона виправдовується в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути