Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2006 21:18

Телеканал "Росія" знов знайшов в"язницю ЦРУ в Україні

Міністерство оборони заявляє, що державний телеканал "Росія" знову повідомив про розташування  в"язниць ЦРУ на території України.

– 19 березня телеканал "Росія" повернувся до теми про наявність на території українського військового гарнізону "Макарів-1" в"язниць ЦРУ, призначених для міжнародних терористів. Замість того, щоб вибачитися за недостовірні факти, наведені в попередній програмі і спростувати їх, один з авторів передачі поширив нову недостовірну інформацію, - йдеться у заяві прес-служби Міноборони.

Під час недавнього візиту журналістів разом з міністром оборони Анатолієм Гриценком, 47 років, до гарнізону, журналістам телеканалу не  показали частину будинків і приміщень на території бази. Їм також не дали можливості поспілкуватися з начальником гарнізону "Макарів-1" підполковником Юрієм Синилом, говорилося у програмі російського телеканалу.

Прес-служба спростовує цю інформацію. Натомість вона стверджує, що міністр оборони дозволив усім журналістам без винятку оглянути будь-яке приміщення. А начальник гарнізону підполковник Синило постійно був поруч з журналістами і на їхнє прохання давав коментарі. Ексклюзивне інтерв"ю дав і сам міністр оборони Гриценко.

Водночас у програмі на телеканалі "Росія" не говорилося про те, що відвідати "Макарів-1" двічі запрошували аташе з питань оборони при посольстві Росії в Україні генерал-лейтенанта Володимира Кузьмичова. Він має право відвідувати таємні об"єкти і міг побувати в гарнізоні "Макарів-1". Однак запрошення він проігнорував.

За словами Гриценка, на телеканал "Росія" за поширення недостовірних даних буде подано позов до суду, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Росія" знов знайшов в"язницю ЦРУ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути