четвер, 06 травня 2010 12:55

Театральний "Оскар" можуть отримати голлівудські актори

Театральний "Оскар" можуть отримати голлівудські актори

У Нью-Йорку 5 травня були оголошені номінанти на бродвейську театральну премію "Тоні", повідомляє The Los Angeles Times.

Серед номінантів опинилися безліч акторів, знайомих широкому глядачеві за кінороботами. Так, на нагороду за кращу чоловічу роль в п'єсі представлені Джуд Лоу (він зіграв Гамлета), Альфред Моліна, Лів Шрайбер, Крістофер Уокен і Дензел Вашингтон. Серед претенденток на "Тоні" за головну жіночу роль в п'єсі - Лора Лінні, за роль в мюзиклі - Кетрін Зета-Джонс. Також за акторські роботи номіновані Скарлетт Йоханссон і Енджела Ленсбері.

По 11 номінацій отримали мюзикли Fela! і La Cage aux Folles. У категорії "Кращий мюзикл" представлений і American Idiot - спектакль, заснований на матеріалі однойменного альбому панк-гурту Green Day.

Церемонія нагородження призначена на 13 червня 2010 року. Премію "Тоні" вважають театральним аналогом "Оскара" і "Греммі"; її заснували в 1947 році.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Театральний "Оскар" можуть отримати голлівудські актори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути