субота, 12 листопада 2022 16:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Тактика москалів – убити всіх медиків" – водій екіпажу парамедиків

"Тактика москалів – убити всіх медиків" – водій екіпажу парамедиків
"За цю війну вже було багато поранених і вбитих медиків. Багато отримали інвалідність", говорить Саід Ісмагілов. Фото: Facebook

Парамедики на фронті дуже часто потрапляють під щільний вогонь противника. Окупанти цілеспрямовано б'ють по медиках. Їхня тактика у тому, щоб військовим не можна було вчасно надати якісну допомогу. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів Саід Ісмагілов. Він був муфтієм у Духовному управлінні мусульман України "УММА". Але з березня став добровольцем-парамедиком. Зараз – водій-стрілець в підрозділі парамедиків ASAP Хоттабич батальйону "Госпітальєри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перелом у війні вже очевидний" – Саід Ісмагілов

"Це часто зустрічається. За цю війну вже було багато поранених і вбитих медиків. Багато отримали інвалідність. По наших авто теж лупили. Це така тактика москалів – якщо вбити всіх медиків, то не буде кому надавати допомогу. І поранені помруть. Щоб втрати були більші, росіяни намагаються вбити наших медиків. Тому цілеспрямовано били по наших автівках. І ми через це ніяк не позначаємо авто, які вивозять поранених. Їх ніяк не відрізнити від інших військових", – говорить Ісмагілов.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 12 листопада становлять 80 210 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 810 російських загарбників. В американському міноборони вважають, що армія РФ втратила у повномасштабній війни понад 100 тис. своїх військових вбитими та пораненими.

Зараз ви читаєте новину «"Тактика москалів – убити всіх медиків" – водій екіпажу парамедиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути