четвер, 07 грудня 2023 09:10

Такого щасливого прогнозу не чекав ніхто - гороскоп на 7 грудня

Такого щасливого прогнозу не чекав ніхто - гороскоп на 7 грудня
Насолоджуйтеся приємним товариством, смачною вечерею, улюбленим фільмом. Фото: pixabay.com

7 грудня доведеться працювати швидко і часто на межі своїх можливостей. Нестандартні ситуації багатьох виводитимуть із себе. Залишайтеся терплячими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Заробітки задовольнятимуть ваші потреби, - говорить астрологиня. - Стережіться, щоб не викинути солідну суму на непотріб. Уважніше придивіться до коханих. Вони багато хвилюватимуться. Не дайте впасти у депресію. Витягніть із дому, запросіть до ресторану чи в кіно. Не слід одружуватися та підписувати документи. Укладені шлюби скоро розірвуться. Навколо побільшає злопам'ятних людей. Готуйтеся повертатися до нерозв'язаних конфліктів, просити вибачення і мирити інших. Але вечір цього дня буде особливо приємним та багатим на сюрпризи. Такого щасливого прогнозу не чекав ніхто. Отримаєте усе, на що заслуговуєте. Насолоджуйтеся приємним товариством, смачною вечерею, улюбленим фільмом".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Важко буде дійти згоди з кимось. Марно розраховувати на свою пам'ять. Ви забуватимете найважливіше. Не беріть участь у конкурсах. Потрапити до списку переможців не вдасться. Більш за все нагорода дістанеться людям не талановитим, а хитрим.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто починати ремонт. Майстри підведуть. Залишитеся незадоволені результатом їхньої роботи. Не варто виплачувати завдаток за нерухомість. Навколо буде чимало нахабних персон. Вони провокуватимуть до конфлікту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ускладнюється епідемологічна ситуації. Легко буде підхопити вірус. Не біжіть хворими на роботу чи навчання. Краще відлежатися вдома. Відпочиньте і частіше говоріть з тими, кого любите.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хотітиметься всього та одразу. Схаменіться і добре обдумайте свої бажання. Саме зараз їм судилося здійснитися. Краще позбутися бізнесу, який став неприбутковим. Утримайтеся від ремонту та замовлення меблів.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші надходять вчасно. Важко буде порозумітися із найманими робітниками. За надані послуги можете переплатити. Не давайте себе ошукати. Ви користуєтеся популярністю у представників протилежної статі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зможете оцінити, хто є справжній і надійний партнер, а хто просто користується вами. Це час неприємних відкриттів і розчарувань. Не засмучуйтеся. Це дозволить очистити свій простір від неприємних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не намагайтеся порозумітися з людиною, з якою давно посварені. Тільки більше все ускладните. Знижується гострота зору. Зачекайте із підбором лінз. Офтальмологічні операції плануйте на січень.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви не помічатимете, як швидко біжить час. За роботою можете забути про важливі події в особистому житті. Ходіть на побачення. Вдалим буде підбір нового гардеробу. Придбайте нову вечірню сукню для новорічної ночі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зараз слід покладатися не на домовленості і розум, а інтуїцію і милосердя. Грошовий запас допоможе відчувати себе впевнено, навіть коли зарплату затримуватимуть. Листування в інтернеті підніме настрій. Стережіться залицяльників, які приховують своє обличчя.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Найважливіші справи заплануйте на другу половину дня. Тоді легше буде досягти позитивного результату і справити враження на когось. Нема сенсу братися за додаткову роботу. За неї навряд чи заплатять.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Годі шкодувати за втраченим. Упевнено рухайтеся вперед. Успіх – на вашому боці. Зміни у зовнішності стануть вашим козирем. Нові одяг, зачіска та аксесуари пасуватимуть.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зараз все залежатиме від того, наскільки вірні люди навколо. Все вдаватиметься тим, хто має надійну підтримку. Ораторські здібності зараз вас підведуть. Здобувайте те, чого хочете.

Тиждень з 4 по 10 грудня потішить багатьох. Астролог розповіла, які чотири знаки отримають усе, чого забажають.

Зараз ви читаєте новину «Такого щасливого прогнозу не чекав ніхто - гороскоп на 7 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути