вівторок, 13 квітня 2010 15:53

Сьюзан Бойл мріє заспівати з Lady Gaga

Сьюзан Бойл мріє заспівати з Lady Gaga

Відома шотландська співачка Сьюзан Бойл, яка стала світовою знаменитістю після участі в телешоу "Британія шукає таланти", хоче заспівати дуетом з Lady Gaga. Колишню домогосподарку Сьюзан зачарував стиль епатажної поп-діви.

"Я думаю, що Lady Gaga - це прекрасна артистка, справжня індивідуальність, і ще мені дуже подобаються її костюми, - поділилася Бойл, згадуючи останній кліп поп-діви на пісню "Telephone". - Так, я хотіла б заспівати з нею дуетом, і щоб у мене на голові теж був капелюх у вигляді телефону".

Цілком імовірно, що прихильники обох співачок незабаром зможуть насолодитися унікальним дуетом, тим більше що симпатія зірок виявилася взаємною. За словами виконавиці хіта "Poker Face", вона закохалася в кліпи солодкоголосої шотландки на YouTube.

"Я думаю, що вона приголомшлива, - раніше відмітила Lady Gaga. - Вона така унікальна, що я її просто обожнюю. Хотілося б зробити щось разом з нею - ми чудово доповнимо одна одну".

Проте окрім спільної творчості з Lady Gaga, у глибоко релігійної Бойл залишилося ще декілька амбітних планів. Так, 49-річна Сьюзан хоче заспівати для Папи Бенедикта XVI, який цього року відвідає її рідну Шотландію.

"Папа - це дуже особлива людина, - вважає зірка інтернету. - І співати для нього серед людей - це означає співати не тільки для нього, а для всіх".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Сьюзан Бойл мріє заспівати з Lady Gaga». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути