Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 11:55

Святий Миколай відвідав діток у Донецькому дельфінарії "Немо"
5

Чотири роки тому в день Святого Миколая в Донецьку відкрився дельфінарій "Немо". Цього року у свої іменини заклад зробив подарунок донецьким дітям – благодійну виставу для соціально незахищених дітей.

Близько 900 дітей стали учасниками спеціальної святкової програми о 15:00. Вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти з малозабезпечених і багатодітних родин, сироти і напівсироти, а також діти з особливими потребами щиро раділи виступам талановитих морських артистів.

Дельфінарій та його гостей прийшли привітати головний спеціаліст управління освіти Донецької міської ради Лариса Прудченко та учасники Народного художнього колективу студії естрадної пісні "НОТА" від Донецького міському будинку дитячої та юнацької творчості.

Перед початком вистави під веселу дитячу музику почесних гостей розважали аніматори-пінгвіни з мультфільму Мадагаскар - Шкіпер і Ковальські, аніматор Мікі Маус, а також Святий Миколай та його помічники - янголятко і чортеня, з якими активно фотографувалися дітлахи. Також всім бажаючим безкоштовно малювали на щічках дельфінчиків,зайчиків та інших звірят за допомогою аквагриму. На спеціальних стендах гості залишити свої привітання і побажання для дельфінарія-іменинника.

Під час самої благодійної вистави дельфіни Філ і Б'юті, Альфа і Оскар, Вітерець і Єва, наче відчуваючи, для кого виступають, дуже старалися і показали все, на що здатні: весело кружляли, танцювали,співали, високо і красиво стрибали. А разом зі своїми тренерами демонстрували мало не акробатичні чудеса гнучкості у повітряній і підводній стихіях.

Дуже всіх повеселили морські кішечки Юла і Лілу, а також морські левиці Террі та Флер. Радість зустрічі з дітьми вони виражали енергійними хлопками передніх ласт. І в святковій обстановці під дитячі крики та аплодисменти веселі артистки виплескували в танцях всю енергію в подарунок глядачу за його увагу і радісні посмішки!

"Щорічно Донецький "Немо" безкоштовно відвідують близько 15000 соціально незахищених діточок. Знайомство із загадковим світом морських ссавців формує у підростаючого покоління культурно-екологічну свідомість, виховує любов до природи. Дивовижні дельфіни, веселі морські котики та кумедні морські левиці дарують незабутні враження, радісні хвилини та справжні позитивні емоції усім відвідувачам вистави. А день народження дельфінарію – це особливий привід, щоб ощасливити дітей, які живуть в непростих умовах", - повідомила управляюча Донецького дельфінарію "Немо" Олена Шкурат.

Дельфінарій "Немо" чекає на своїх відвідувачів щодня, крім понеділка, а до новорічних свят спеціально підготував казкову та веселу новорічну програму з улюбленими мультгероями "Маши і Міши". http://nemokiev.com/content/same-skazocsne-i-vesele/

 

Зараз ви читаєте новину «Святий Миколай відвідав діток у Донецькому дельфінарії "Немо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути