середа, 07 липня 2010 11:30

Священник побив 83-річного викладача через годинник Кирила (ФОТО)

Напередодні у центрі Рівного православний священик московського патріархату побив 83-річного чоловіка.

Інцидент стався на розі вулиць Чорновола та Соборної. Викладача історії Рівненського інституту Слов"янознавства Київського Славістичного Університету Тихона Сніцаревича вдарив священик УПЦ МП із села Багдашів Здолбунівського району Рівненщини.

Пенсіонер нагадав священику, що його духовний наставник Кирило носить годинник за 35 тисяч євро. Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі обласної організації УНП, членом якої є потерпілий.

"Мене було побито лишень через те, що я нагадав цьому священику про те, що його духовний наставник – предстоятель Російської церкви Кирило носить на руці годинник вартістю 35 тисяч євро. При чому, я йому це сказав толерантно й без зайвого галасу. Після цих слів я від нього пішов і вже віддалився на кілька кроків. Аж тут зненацька я відчув сильний удар в голову і впав на землю. Як пізніше виявилося, мене вдарили дипломатом", - розповів Сніцаревич.

Після цього священик вдарив викладача історії ще двічі.

"Тільки я встав на ноги, як цей чоловік мене знову вдарив у груди, після чого я впав горілиць на землю. Окуляри й годинник відлетіли від мене на кілька метрів. Побачивши, що навколо мене збирається юрба людей, він втік, проте, коли я знову підвівся й мене повели попідруки, священик знову мене наздогнав і вдарив у спину якоюсь сумкою", - згадав пенсіонер.

З дому Сніцаревич викликав швидку допомогу та звернувся до міліції.

Рівненська обласна організація УНП має намір звернутися з вимогою до начальника обласної міліції Олега Сала тримати цю справу на особистому контролі.

Зараз ви читаєте новину «Священник побив 83-річного викладача через годинник Кирила (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути