Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2019 18:11

"Свобода" пікетувала парламент проти намірів влади запустити дерибан землі

"Свобода" пікетувала парламент проти намірів влади запустити дерибан землі
"Свобода" виступила проти відкриття ринку землі. Фото: svoboda.org.ua

3 жовтня 2019 року українські націоналісти разом із тисячами аграріїв пікетували засідання Верховної Ради України. Організатори наголошують на неприпустимості ухвалення законопроєкту №2178 "Про внесення змін щодо деяких законодавчих актів щодо обігу земель сільгосппризначення", який становить загрозу для національної безпеки України.

Виступаючи на мітингу, народний депутат України від ВО "Свобода" Оксана Савчук зазначила, що закликала парламентарів від "Слуг народу" вийти до людей і пояснити свою позицію присутнім на акції аграріям, однак ті відмовились: "Нині зареєстровано шість законопроєктів, серед них і свободівський. Саме він створить основу для надійної продовольчої безпеки держави та дасть перспективи швидкого росту української економіки, що убезпечить селян. На місцевих сесіях депутати-свободівці ініціюють звернення до парламенту з вимогою не ухвалювати закон, послуговуючись яким, представники великого капіталу змусять українців продати власні наділи".

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, звертаючись до мітингарів, наголосив:

"Кожна влада однакова – лише дорвавшись до корита, усі вони мріяли про те, щоби роздерибанити українську землю. Але ця нова влада виявилася найхитрішою: спекулюючи на тому, що за них так багато людей проголосувало, бо люди дійсно прагнуть змін, втомившись від постійної брехні й корупції влади, ці нові можновладці вирішили зараз здерти з українця останню шкуру. Чому вони найхитріші? Бо скинувши в один глечик одразу кілька надважливих питань – і про капітуляцію перед Москвою, і ринку землі, і дерибану всього українського – вони розраховують розпорошити увагу суспільства: той буде відволікатися на одне, той – на інше, і в результаті їм вдасться протягнути і одне, і друге, й третє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" пікетувала аграрний комітет: землю треба зберегти в руках українців

І це дуже добре, що люди зараз стоять тут, біля парламенту. Бо якби не тиск вулиці – вже сьогодні питання розпродажу землі було би проголосовано.

Що маємо сказати їм ми, українці? Якщо ви будете чіпати найсвятіше, що в нас є, тоді українці оголосять вам, баригам-малоросам, війну. І цю війну виграємо ми, бо ми – на своїй, Богом даній землі!".

ВО "Свобода" виступає категорично проти плану президента України Володимира Зеленського та фракції "Слуги народу" у Верховній Раді відкрити ринок землі. Наголошує: сільськогосподарська земля – це єдиний стратегічний ресурс, який не підлягає відтворенню, є репродуктивною умовою життєздатності і збереження генофонду Української нації, від якого залежить продовольча безпека та економічна роль України в світі.

14 жовтня 2019 року в Києві на свято Покрови на честь 77-річчя створення Української Повстанської Армії відбудеться традиційний Марш УПА "Захистимо українську землю!", повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пікетувала парламент проти намірів влади запустити дерибан землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути