середа, 02 жовтня 2019 18:03

"Свобода" пікетувала аграрний комітет: землю треба зберегти в руках українців

"Свобода" пікетувала аграрний комітет: землю треба зберегти в руках  українців
Українські націоналісти пікетували засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

2 жовтня українські націоналісти пікетували засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. Організатори наголошують: ухвалювати законопроект №2178 "Про внесення змін щодо деяких законодавчих актів щодо обігу земель сільгосппризначення" - неприпустимо. Він становить загрозу для національної безпеки України.

Представники ВО "Свобода" вирушили на засідання парламентського комітету, щоби донести до депутатів позицію націоналістів – пріоритетом є збереження української землі в руках української нації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок пояснив, де найнебезпечніші точки "формули Штайнмаєра"

Виступаючи на засіданні аграрного комітету Ради, лідер "Свободи" Олег Тягнибок наголосив: "Поспішне запровадження ринку землі може призвести до непередбачуваних наслідків, зважаючи на ставлення українського суспільства до цієї теми. Тому звертаюся до народних депутатів: щоб не підривати й так нестабільну внутрішню ситуацію в Україні, закликаю не поспішати, провести громадські слухання й відкидати усі законопроекти, які можуть загрожувати національній безпеці України.

Враховуючи, що Україна перебуває в стані війни, загострювати ще й внутрішню ситуацію й збурювати суспільство – це може мати катастрофічні наслідки. Не слід зважати на забаганки будь-яких зовнішніх партнерів. У центрі має бути інтерес українського суспільства, українського селянина, українська перспектива", - наголосив Тягнибок.

ВО "Свобода" виступає категорично проти плану президента України Володимира Зеленського та фракції "Слуги народу" у Верховній Раді відкрити ринок землі. Наголошує: сільськогосподарська земля – це єдиний стратегічний ресурс, який не підлягає відтворенню, є репродуктивною умовою життєздатності і збереження генофонду Української нації, від якого залежить продовольча безпека та економічна роль України в світі.

14 жовтня 2019 року в Києві на свято Покрови на честь 77-річчя створення Української Повстанської Армії відбудеться традиційний Марш УПА "Захистимо українську землю!", повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пікетувала аграрний комітет: землю треба зберегти в руках українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути