вівторок, 14 березня 2017 17:07

Світлана Благодушко п'ять років бореться із меланомою

Світлана Благодушко п'ять років бореться із меланомою
Світлана Благодушко із Звенигородки має агресивний рак шкіри. Їй вже робили 7 операцій. Фото з родинного архіву

Близько п'яти років 34-річна Світлана Благодушко страждає від меланоми. Це агресивний рак шкіри. Метастази знаходять у різних частинах тіла - легенях, кістковому мозку, шиї, руках, ногах. Жінці важко ходити, часто відчуває біль. Вже робили 7 операцій, але потрібно ще. Жінці необхідна допомога на лікування.

"Діагноз меланома поставили у 2008 році. Мене прооперували і після того 3 роки здоров'я не турбувало. Але після народження доньки метастази знайшли в легенях, а потім в голові. Знову була операція і лазерна терапія. Влітку минулого року почала хвилювати спина - відмовляли ноги, відчувала страшний біль, знеболювальні не допомагали. Ходити допомагав чоловік. Після чергової операції нудило і німіли ноги", - розповідає Світлана Михайлівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 млн грн збирають для подолання раку 23-річному Андрію Конику

Світлана живе у місті Звенигородка Черкаської області. Раніше працювала у військовому госпіталі медсестрою. Із чоловіком Валентином виховують 5-річну доньку Тетяну. Також жінка доглядає за мамою, в якої стався інсульт.

"Після останньої операції додому було страшно вертатися, бо дуже схудла. Боялася, що мама і донька плакатимуть. Багато разів вже прощалася із життям і планувала похорон. Але потім думала про доньку, маму, чоловіка і розуміла - хочу видужати. Донька іноді питає: "Коли ти мене будеш доганяти?" Бачить, що ходжу з палицею. Лікарі кажуть, що є шанс повністю забути хворобу. Прошу допомогти небайдужих, бо це моя остання надія", - говорить жінка.

Світлана лікувалася у столичному інституті нейрохірургії ім. акад. А. Ромоданова та клініці Спіженка. На останню операцію родина взяла кредит і позичила гроші у знайомих - це 3 500 євро. Далі планують звертатися у клініки Польщі чи Румунії. Просять небайдужих допомогти коштами чи із пошуком хорошого медичного закладу.

Реквізити для допомоги

Карта ПриватБанку: 5168 7572 7630 3700 (Благодушко Світлана Михайлівна)

Зараз ви читаєте новину «Світлана Благодушко п'ять років бореться із меланомою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути