середа, 19 вересня 2012 00:30

Шведська поліція затримала кота-клептомана

Шведська поліція затримала кота-клептомана
Кіт Оскар. Фото поліції

У шведському місті Пітео поліція затримала і забрала на дільницюкота, який проник до чужого будинку та вкрав їжу в живучих там кішок. При цьому кіт поводився агресивно по відношенню до домашнім кішкам, вказує газета Aftonbladet.

За наявними відомостями, крупний смугастий кіт з білими лапами і грудьми став навідуватися на територію ділянки сім'ї в Пітео ще влітку. Він нападав на хазяйських кішок і всіляко їм дошкуляв, а зовсім недавно пробрався в будинок. Там його упіймали господарі кішок, після чого було викликано поліцію. Поліції власники скривджених кішок повідомили, що на їхніх улюбленців нападає великий бездомний кіт.

Співробітники правоохоронних органів забрали кота на дільницю. Оглянувши його, поліцейські прийшли до висновку, що він зовсім не бездомний. "Він виглядав товстим, доглянутим домашнім котом", - зазначив співробітник органів правопорядку Ерік Кумм.

Поліцейські вирішили розшукати ймовірних господарів тварини, але йому довелося переночувати на дільниці, так як ніхто не заявив про пропажу кота. Але, як пише The Localгосподарі кота все ж з'явилися і забрали його. Виявилося, що кота звуть Оскар і він дійсно домашній.

Як власники Оскара намір відвадити його від походів по чухих домівках і викрадення їжі, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Шведська поліція затримала кота-клептомана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути