вівторок, 25 лютого 2020 18:35

Сутички в Нових Санжарах: підозрюваним обрали запобіжний захід

Сутички в Нових Санжарах: підозрюваним обрали запобіжний захід
Підозрюваних взяли під варту на 60 діб. Фото: МК

У Полтавській області чотирьох осіб, яких підозрюють у причетності до сутичок у Нових Санжарах, взяли під варту на 60 діб.

Ще одного підозрюваного правоохоронці розшукують. Про це повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв, передає "Українська правда".

"У вівторок 5 фігурантам, які брали участь у масових заворушеннях у Нових Санжарах, повідомили про підозру і 4 із них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Щодо 5-ї особи також буде вирішено питання щодо запобіжного заходу після встановлення його місця перебування", - зазначив Сулаєв.

Наразі підозрюваного немає за адресою проживання, і поліція його встановлює. У разі переховування буде вирішуватися питання про оголошення підозрюваного в розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РНБО закликала уряд повернути санітарно-епідеміологічну службу

Зловмисникам оголосили про підозру за статтею 294 (масові заворушення) ККУ. Запобіжний захід обирав Октябрський районний суд Полтави.

У селищі Нові Санжари на Полтавщині відбулися сутички через заселення в місцевий медцентр Нацгвардії евакуйованих з Китаю українців. Місцеві спершу перекрили всі в'їзди до райцентру. Потім агресивно налаштовані громадяни кидали в автобуси й у поліцейських камінням.

Поліція затримала 24 протестувальників. За фактом сутичок правоохоронці повідомили про підозру 6 особам, 5 із них обрали запобіжний захід.

Зараз ви читаєте новину «Сутички в Нових Санжарах: підозрюваним обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути