Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2007 12:03

Суркіс: "Ми з Ахметовим не комахи, не пси і не півні..."

"Суркіс з Ахметовим — не комахи в банці, не забіякуваті пси, не півні, яких стравлюють для гри на тоталізаторі. Це — не про нас. Ми дуже зайняті люди і дуже цінуємо свій час, щоб витрачати його на "особисте протистояння".

Так президент ФФУ Григорій Суркіс в інтерв`ю журналу "Профиль" прокоментував припущення про те, що український чемпіонат, на думку багатьох, - не тільки протистояння "Динамо" і "Шахтаря", але і особисте протистояння Григорія Суркіса і Ріната Ахметова.

"Якщо хочете, - додав Суркіс, - це (особисте протистояння) нерентабельно і не приносить дивідендів. Кожний з нас із захопленням займається гідною справою: Рінат — проблемами ФК "Шахтар", а я — футбольним господарством ФФУ. У обох — сила-силенна роботи. Дай Бог встигати за своїми календарними планами". "Звичайна чоловіча рутинна робота", - уточнив Суркіс.

В той же час президент Федерації футболу України визнав, що і він і Ахметов "перетворюємося на звичайних уболівальників, коли на полі виходять улюблені команди". Суркіс також поскаржився, що Ахметову, на відміну від нього легше – "він за визначенням фанатично відданий одному бренду", тоді як Суркіса "стан зобов`язує вболівати за всі українські клуби".

Президент ФФУ звернувся до журналіста з проханням повірити, що "реальне життя Суркіса і Ахметова, повірте, набагато цікавіше, різноманітніше і складніше, ніж нав`язувані суспільству стереотипи" і "вільні домисли, якими зазвичай обростають в інтерпретації журналістів відношення публічних людей".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс: "Ми з Ахметовим не комахи, не пси і не півні..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути